Eladó sorházi lakás Tököl

Vételár: 23 900 000.- Ft

Tökölön sorházi lakás – kerttel eladó

Hangulatos, kertkapcsolatos, értékálló lakást kínálunk megvételre.
Stilusában egyedülálló, mediterrán hangulatú, profi kivitelezéssel megoldott, csendes, nyugalmas környezetben található 89 nm-es 2005-ben épült sorházi lakás vált eladóvá, 300nm-es kert résszel, zárt, közös kocsibeállóval.
A lakás lelke a hatalmas, napfényes, hangulatos nagy tér, 41 nm tiszta boldogság forrás,
amely nappali – étkező – konyha mérete, egy légtérben, valamint szép időben a terasz területe is, hiszen a nappali egybenyitható vele. Innen a szépen rendezett, szintén mediterrán hangulatú kertbe érezhetjük már magunkat.
Fantasztikus érzés! Ki kell próbálnia!

Adatok:
Előszoba: 4.5 nm. A bejáratot köti össze a nappalival és az egyik WC-vel. A közös kocsibejáró felől az udvarról, valamint a kert felől is bejuthatunk a lakásba a teraszon keresztül. Az előszoba burkolata járólap, falak terméskő díszítéssel.
WC: 1.6 nm. Burkolata járólap és csempe.
Nappali: 20.6 nm. Burkolata igényes laminált padló. Hatalmas plafonig érő két ablakkal, izgalmas álmennyezet megoldással és hangulatos fénytechnikával. Süllyesztett radiátor elhelyezések. Dupla toló ajtó a terasz felé.Klíma.
Étkező: 14.4 nm. A konyhát és a nappalit köti össze. Kényelmesen berendezhető akár 6 személyes étkező garnitúrával, tálaló szekrénnyel.
Konyha: 6.5 nm.A lakás stilusához igazódó szép beépített konyha, mely a vételár részét képezi.
Háztartási helyiség : 2.8 nm. Jelenleg kamra és mosókonyha funkciót lát el.
Szobák: 3 szoba 10.8 nm. Mind a három szoba 10.8 nm nagyságú. Mindegyik a nappaliból nyílik. Kertre néző ablakokkal. Laminált padló burkolattal és festett falakkal, mennyezettel.
Fürdőszoba:6 nm. Igényesen kialakított beépített elemekkel tarkított, világos helyiség. Itt is van wc. Beépített sarokkáddal. Burkolata igényes, járólap és csempe. Szaniterek, csapok kiváló állapotban.
Terasz : 8.3 nm. Nappalival egybenyitható. Burkolata járólap. Kert felé néző.

Az igényes és izgalmas kivitelezésnek, valamint a karbantartásnak köszönhetően a lakásnak egyedi hangulata van, melyet a kert kapcsolata még fokoz és megerősít.

Extrák:
Riasztó
Klima
Dupla komfort
Igényes kivitelezés
Állmennyezet – világítás technikával

Felszereltség:
Kombi cirkó: melegvíz és fűtés. Műanyag, thermo üveges, szúnyog hálós, redőnyös ablakok a szobákban. Beltéri ajtók: pácolt fenyő ajtók. Bejárati ajtó: biztonsági ajtó.
Tolóajtó a terasz felé.

Minden Irodánkban kötött adás-vétel esetén a Vevőknek ajándékot adunk!