Eladó lakás Halásztelek

Vételár: 13 450 000.- Ft

Halásztelken 2009-ben épült lakás eladó

Halásztelek új építésű házas területén eladó egy 2009-ben épült tégla építésű társasházban levő 52nm-es földszinti lakás. A Fő útról, a központon keresztül, családi házas övezeten át jutunk el a lakáshoz, mely így csendes, nyugodt környezetben található, zárt kertes részben. A lakások kialakításakor a tervezőt és a kivitelezőt a kedvező ár és a családias lakáselosztás inspirálta.

A lakás a nappali – amerikai konyhás, két hálószobás kivitele és a parkosított, akár lekeríthető, zárt kertes területe is ezt mutatja. A lakás azonnal költözhető, hiszen a tulajdonos karbantartotta, így semmilyen felújításra nincs szükség. Fenntartása gazdaságos, a kombicirkónak köszönhetően és az alacsony közösköltség miatt.

Adatok:
Nappali – amerikai konyha étkező – előszoba: 25 nm. A bejáratot, a fürdőszobát és a két hálószobát köti össze. A családi programok igazi helyszíne lehet. Világos, a 3 szárnyas ablaknak köszönhetően. A beépített konyha a vételár részét képezi, mely a beépítésekor 850.000.-Ft volt. Burkolatok: szép járólap, konyhabútornál a falon csempe, festett falak és mennyezet.
1. Szoba: 8.9 nm. Jó állapotú laminált padló burkolattal, festett falak, mennyezet. Kertre néző ablakkal. Nappaliból nyílik.
2. Szoba: 11 nm. Jó állapotú laminált padló burkolattal, festett falak, mennyezet. Kertre néző ablakkal. Nappaliból nyílik.
Fürdőszoba- Wc: 7 nm. Burkolatok: jó állapotú járólap és csempe. Érdekes, kör alakú ablakkal. Egy helyiségben a WC-vel. Sarokkáddal. A szaniterek és csaptelepek állapota jó. Itt található a kombi cirkó is. Kényelmes hely a mosógépnek. Előszobából nyílik.

Nyílászárók műanyag, thermo üveges, szúnyoghálós ablakok, fa dekor beltéri ajtók és biztonsági ajtó a bejáratnál. Fűtése és melegvíz ellátása a kombi gáz cirkóról. Dél-keleti tájolású. Riasztóval felszerelt. Klíma nincs. Parkolás a kapu előtt ingyen.
Közösköltség: 8400.-Ft. Vízórás.

Minden Irodánknál történő adás-vétel esetén a Vevő ajándékot kap!